Следвайте ни

И Сашо Станков напусна Локо

Втори човек от Локомотив напуска клуба в рамките само на ден. Александър Станков, който се водеше съветник обяви раздялата си с черно-белите. Преди него това стори нападателят Вилим Посинкович.

"Приключих с Локомотив (Пловдив). Уговорката ми с Христо Крушарски беше да помогна до края на сезона. Пожелавам от все сърце успех на отбора и феновете, които са едни от най-великите", каза Станков пред БЛИЦ СПОРТ.

Бившият треньор на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) се завърна на "Лаута" през февруари. С богатия си опит, натрупан през годините, Станков помагаше на боса Христо Крушарски, на отбора и на школата. Специалистът наблюдаваше и футболисти от България за селекцията. Той бе силно огорчен, когато треньорът Акрапович разкара докараният от него Христо Златински, за когото се считаше, че ще е сигурно ново попълнение.

"Понякога е по-добре да си тръгнеш като си на върха. Със сигурност и в бъдеще пак ще бъда свързан с Локомотив. Някой хубав ден може да се завърна, нищо не се знае. Желанието ми е да потърся друго предизвикателство", продължи Сашо Станков.

"Със спечелването на Купата на България постигнахме голям успех, радостен съм. Всички в клуба сме изключително доволни. Радваме се, че доставихме такава наслада на феновете. Желая успех на клуба", добави Станков. 

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?