61

И премиерът Денков подхвана БФС: Трябва да се промени нещо!

Министър-председателят на България Николай Денков взе отношение по казуса с БФС и мача България – Унгария. Той изрази личното си мнение, според което футболът ни върви устойчиво надолу и е време БФС да поеме отговорност. Денков защити правото на протест.

„Българският футбол през последните години върви упорито и настойчиво надолу. Време е БФС да си даде сметка, че носи отговорност за това. Появилите се протести имат своето основание и трябва да се промени нещо. Държавата няма право да се намесва пряко във федерациите, но като гражданин имам право, когато виждам, че дадена система не върви добре, да поставя въпроса да се търси промяна", заяви премиерът.

Преди това той каза, че Министерството на вътрешните работи и Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) предвиждат организация по мерките за сигурност, въпреки че публика не трябва да бъде допускана на стадиона. По думите на Денков мерките ще бъдат обявени утре.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
maxx

maxx

14.11.2023 | 20:32

Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. []Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук:----- https://mub.me/medik

Отговори
0 0
Диенкоф

Диенкоф

14.11.2023 | 19:41

Чииииифутска мутро Два деня клепам пред дверите на Шенгеня да улезнем у него Щото ти си много умутен чииииифут Мамицата ти чииииифутска и на ония твойте приятели чиииифути от Еврогейския ви съюз Във един ГРОП ша ви закопаме

Отговори
0 3
Абе Диенкоф

Абе Диенкоф

14.11.2023 | 19:02

Ко стана със Шенгеня Мамицата ти чииииифутска проклета миризлива

Отговори
2 3

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?