61
Следвайте ни

И Локо се включи в кампанията „Доброто продължава“ ВИДЕО

viber icon

Локомотив Пловдив и Локомотив София се включиха в кампанията на Общинския приют за безстопанствени кучета “Доброто продължава”. Преди неделния мач между двата отбора, който е от 18 часа на Лаута кучета от приюта отново ще излязат на терена. Този четириногите ще бъдат в ръцете на капитаните на двата отбора. Димитър Илиев, Красимир Милошев и останалите футболистите ще призоват всеки, който иска домашен любимец, да осинови четириного от приютите в страната и да внесе още любов в своето семейство. На терена капитаните ще излязат с две кученца.

В Общинския приют за безстопанствени кучета „Приятел завинаги“ в Пловдив ви очакват много приятели, там са настанени 100 кучета, които очакват да подарят много любов на своите осиновители. Всички те са кастрирани и се осиновяват с паспорт и чип.

Безстопанствени кучета „Приятел завинаги“ в Пловдив се намира на 4-ти километър, „Пазарджишко шосе“. Телефон за връзка: 032 966 184.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

Маргар

Маргар

19.11.2021 | 22:13

Браво..... Поклон. По-често трябва да има такива кампании.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?