61

И феновете на "Ботев" стягат протест: Дела трябват, не думи!

Феновете на "Ботев" също стягат протест. "ДЕЛА ТРЯБВАТ, А НЕ ДУМИ! Под този наслов жълто-черните привърженици ще излязат да изразят исканията си за стадион "Христо Ботев".

Ето и отвореното писмо, което публикуваме без редакторска намеса:

До
Здравко Димитров, кмет на община Пловдив,
Пламен Райчев, заместник-кмет „Строителство и инвестиции“
инж. Атанас Чилингиров, ръководител отдел СРД при ОП „Жилфонд“, община Пловдив
Величко Родопски, заместник-кмет на Община Пловдив „Финанси и стопански дейности“
инж. Александър Държиков, Председател на общински съвет, Пловдив
Служители на общинска администрация на община Пловдив
Привържениците на Ботев Пловдив
Уважаеми господа,
Неведнъж декларирахме и споделяхме изгубеното доверие във Вас. Неведнъж ни беше обещавана подкрепа в най-важната ни битка, след като финансови и политически кръгове убиха реализирането на проекта стадион „Христо Ботев“ през 2014 г. Стотици пъти получавахме уверения, че „утре ще отваряме шампанското“! Десетки политици, министри, общински служители и финансови благодетели обещаваха светло бъдеще за Ботев и Неговия дом!
Ваше право и задължение е да реализирате обществената поръчка, пусната и възложена от Ваша страна, за най-важния спортен обект в град Пловдив. Отново Ви напомняме, че неведнъж бяхме лъгани, обиждани, подвеждани и унижавани! Това продължава и до днес! Ние не приемаме повече празни думи! Достатъчно пъти поемахте ангажименти към нас, които не бяха изпълнени! Знаем и за предателите в екипа Ви, които настройват малката групичка от „задния двор" на ВСИ, но те са много под нивото ни, за да стават обект на коментар от наша страна към момента!
Потвърждаваме нашите цели и искания, около които жълто-черните фенове се обединиха на срещата ни от 22. 01. 2023 г., и колкото и да се опитват недоброжелателите на Ботев Пловдив да ни вкарат в политически, медийни или финансови игри, сме наясно, че това е само част от помията, която вече, а и тепърва, ще се излива върху нас!
Уважаеми господа,
Отново припомняме, че жълто-черната общественост настоява:
1. В най-кратки срокове да бъде изграден стадион с четири трибуни, с напълно завършен покрив на целия стадион, който да бъде въведен в експлоатация и лицензиран от БФС за провеждане на футболни срещи от националните първенства - шампионат, купи и др.
2. Качествено изпълнение на СМР по строителството на стадиона и коригиране на допуснатите дефекти към момента.
3. Прозрачност при разходване на публичните средства и спазване на Закона за достъп до обществена информация. Пълна документация, която да доказва сумата, която ще бъде внесена за гласуване на общински съвет!
4. Община Пловдив да осигури средствата, необходими за цялостната завършване на стадион „Христо Ботев“ и получаване на 4 категория от УЕФА.
Неведнъж сме заявявали, че строежът на стадион „Христо Ботев“ ще бъде най-зорко следеният обект в града, поради което настояваме предоставянето на информация, както законът Ви задължава и дава право да направите! Феновете на Ботев Пловдив ще изразят гръмко недоволството си от „постиженията“ Ви до момента!
Уважаеми Ботевисти,
Както знаете, КПБП, Сдружение ПФК Ботев и Бултрас организират протест, на който ясно да заявим, че не сме съгласни с липсата на ангажираност по отношение на нашия дом! Наслушахме се на лъжи, обещания за пари, препроектирания, безсмислени срещи - видяхме нулеви резултати, опити за заглушаване на най-голямата ни болка, както и заплашително и унизително отношение към фенове от нашите редици! НИТО КРАЧКА НАЗАД!
Още днес добре познат представител на жълто-черната общественост ще има ангажимента да внесе в община Пловдив уведомление за провеждане на протест, след което ще Ви информираме с всички детайли по него!
Бъдете будни! Глашатаите на платената журналистика и недоброжелателите на Ботев Пловдив няма да се откажат от това да направят опит да ни компрометират и заглушат!
ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СМЕ НЕПОКОЛЕБИМИ!
Само Ботев!
КПБП
Сдружение ПФК Ботев
Бултрас

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
767

767

26.01.2023 | 12:47

Жълтите цървули много напират да се върнат в града! Първа точка написали - в най-кратки срокове! Качеството - на заден план (точка 2). А злоупотребите, може и да продължат. Откъде ще дойдат средствата, дали от болници и училища, тях не ги интересува!

Отговори
4 1
Дела трябват, не думи!

Дела трябват, не думи!

26.01.2023 | 09:29

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD_%D0%90%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D1%86

Отговори
1 2
Дела трябват, не думи!

Дела трябват, не думи!

26.01.2023 | 09:27

Развързвайте собствените си портфейли, началниците ви да слязат от луксозните джипове и съберете средства за стадиона си! Стига сте изнудвали пловдивчани да наливат милиони в тази бездънна яма!!! Стадионът на Рапид Виена струва 20 милиона евро!

Отговори
10 1
Бойко

Бойко

26.01.2023 | 09:18

Шиши е виновен

Отговори
4 2

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?