61

И Бойко Борисов подкара БФС: Срам! Недопустимо е мач без публика!

Бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ - Бойко Борисов, също взе отношение по сагата с евроквалификацията България - Унгария.
Ето какво каза той:

“Срам! С моя приятел Орбан… Те се шегуваха вече с нас, че в България, след като свърши мандатът на моето правителство, дори туристическа ваканция на семейство не може да се организира, камо ли футболен мач. Доста смешно звучи. Този срам, искам да кажа, че футболът и спортните састезания са направени, още олимпиадите от римско време, за публиката. Да, тя затова отива там, затова е направено - да си изпуснат емоциите.

Едните крещят, други - викат, радват се, псуват. Всичко това се прави на стадиона. Затова усещането да ходиш на стадиона и да гледаш по телевизията е различно. Всички държави изпадат в кризи, футболни имам предвид, с по-слаби или по-силни футболисти, поколения трябва да се съберат. Това може да се прости. Паднали са, ядосваме се… Но да лишиш от публика с някакви мотиви - това вече е недопустимо. Затова казах, че е срам. И след това да тръгнеш по градовете да търсиш стадион, за да заложиш новите кметове да поемат целия този риск, също не е правилно. Казах и на кмета на Пловдив, и на кмета на Кърджали, че не може да има състезание без публика.”

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Да, и аз не съм съгласен

Да, и аз не съм съгласен

15.11.2023 | 23:22

Но отдавна не харесвам Боко шарлатанина, /и не само аз/ но и той не се маха ! Предлагам да се основе една ДФСБ - обяснявам - Държавна Фондация за Спасяване на Боко! Тъй и тъй цялата територия вече е заложник на този индивид. Защо предлагам? Защото всяка фондация, създадена за някаква работа не върши нищо и се саморазпада. Та тъй може и Боко да изчезне от кръгозора.

Отговори
2 1
Де бре, банкянски гьoнсурат

Де бре, банкянски гьoнсурат

15.11.2023 | 14:40

С какво ТВОЕТО "управление" се различава от управлението на депесарския башибозук, окупирал БФС? И шайката на перукан закотви националите на ДЪНОТО и "управлението" на герберастката шайка заби България твърдо в дъното на Европа, благодарение на "мъдрото" ти ръководство.

Отговори
9 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?