61

Христо Стоичков с емоционално послание към България и Петър Хубчев

Мега звездата на българския футбол Христо Стоичков излезе с емоционално обръщение към своя някогашен съотборник в националния отбор и близък приятел Петър Хубчев.  Той отправи и вълнуващи думи към сънародниците по случай Съединението на България.

Хубчев се бори с онкологично заболяване в последните месеци. Сега Камата използва възможността преди благотворителния мач на Стилиян Петров, за да вдъхне кураж на някогашния си съотборник. 

"Днес е денят, в който искам всички до един да съберем цялата си надежда за нашия брат Петър Хубчев! Без него нямаше да има лудо американско лято, нямаше да сме четвърти в света. Петьо, ти беше професорът в нашата защита! Професорски се справи с Батистута, Клинсман и Фьолер! Професорски ще пребориш и болестта! Познавам те от толкова много години и знам какъв боец си! Всяка минута с теб в националния отбор като съотборници и треньори беше чест за мен! С теб съм, Петьо! Петата минута довечера е само и единствено за теб! Мач на НАДЕЖДАТА | 06 септември | Национален стадион "Васил Левски", написа Стоичков във Facebook.

Христо Стоичков също така поздрави сънародниците си за Съединението на България:

Съединението! Тази дума звучи толкова хубаво, особено в днешни времена!    Обединена България!  През толкова много мъка е минала нашата родина!         Аз, моето семейство, моите приятели днес ще вземем по един български трибагреник, за да отбележим един от най-светите ни празници!  И нека да бъдем единни с мисъл за България

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой искате да е новият треньор на Ботев?