Следвайте ни

Христо Янев: Заслужена победа на Хебър

viber icon

Четвъртата поредна загуба на Миньор(Перник) под ръководството на Христо Янев бе приета тежко от младия наставник на перничани. След мача в Пазарджик, загубен с 0:2 от Хебър той даде индикации за сериозни промени през зимата.

"Може би трябва да помислим и за качеството на хората, с които работим. Не е приятна тази серия от 4 поредни загуби. В психологически план това безспорно тежи на представянето. Работим в тази насока, но е налице ситуация, с която трябва да се съобразяваме. В момента имаме 5-6 човека в лазарета. Заради това ми се налага да пускам хора на нетипични за тях постове.", призна Янев.

Той обаче отдаде дължимото на Хебър.

"Напълно заслужена победа на домакините. Те успяха да вкарат част от положенията си, които създадоха за разлика от нас. В пореден мач ние не успяваме да реализираме отлични ситуации за гол и трябва да се поработи в тази посока.", отчете треньорът на Миньор(Пк).

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай