Христо Крушарски: Раздал съм повече апартаменти от Тодор Живков

Не съм нито Мая Манолова, нито Христо Иванов, за да ми налитат спонсори, и никой не е дошъл да ми даде 2 лева, за всичко се оправям сам, категоричен е собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски. Босът призна пред репортери, че среща големи трудности с финансирането на клуба в условията на пандемия от коронавирус.

Във футбола ще съм, докато е казал Свети Петър, и няма да спра да помагам, зарича се Крушарски.

"Без база нищо не става, а ще трябват много пари. Всичко ще излезе над 12 милиона. Искам да стане за вчера, но се съобразявам и с джоба. Джобът отънява, с тая пандемия трудно се издържа. 

Казал съм, че докато мога да държа, ще държа здраво. След това пак ще помагам, нямам нищо против, който и да дойде. Ще държа обаче да се спазват правилата на играта, които сме договорили. Не виждам обаче желаещи. Това е, защото всичко при нас е опорочено. Аз не съм публична личност, не ми дреме, че ме снимате и се показвам. Мен ме удовлетворява, когато в някое село се заговоря с обикновения човек за житието и битието.

Моето село Говедарци е 1200 души, 700 от тях вече са от Локомотив - това е една кауза, разказва Христо Крушарски. 

"Задълженията на Локомотив се стопиха - клубът си върви по пътя, плаща си редовно задълженията към държавата. Локомотив дължи пари в момента само на Христо Крушарски. Тези пари сега ще ги превърна в акции и няма да има задължения. Когато направиш спектакъл и събудиш умрелия, тогава ще имаш успех", каза Крушарски пред медиите. 

Колоритният футболен бос направи интересен паралел между Аржентина и България: "В Аржентина има богата класа, а долу е пълен ад. Нашите деца са доста глезени, те живеят на гърба на родителите си. Родителите ги правят лигльовци, а така няма да има нищо. Дори нашите възстановителни центрове за футболистите не са като хората.

В Локомотив имаме един басейн, а в Аржентина имат камери, тангентори, за юношите, това няма как да го пренесеш тук с магическа пръчка. Стадионът в Мендоса е бижу, което не знам как ще го видим скоро в България. "Алианц Арена" в Мюнхен вакса да папа пред него. Само можем да си мечтаем.

Гласоподаватели сме и ние сме половината Пловдив. Като си кмет, не си кмет само на жълтото, а и на розовото, на синьото. С политика не се занимавам, моето момче. Политиката я зарязах през 1979 година, когато раздавах апартаменти в София. Раздал съм повече апартаменти от Тодор Живков. Напуснах обаче "Кремиковци". Общината сега иска да купи седалките на Ботев. Ако аз съм кмет на града, ще кажа да се гласува и за двата отбора. А ние пуснем лафа и после се чудим как да се избършем", каза Крушарски в свой стил.

Знаете ли в Пловдив къде е къщата на кмета, попита репортерите босът на черно-белите. Ако не беше Локомотив, той нямаше да е кмет. Казвал съм му го в очите, сега го казвам и пред вас. Не може да се държиш така и само да дразниш колектива. Единият му заместник бил локомотивец ​- като го гледам колко е локомотивец, ми иде да се гръмна.

Като гледам, парите ще свършат, а после какво правим?! Взехме 9 милиона за нашия стадион. Ние няма да имаме пари за цял стадион, те взеха пари за цял стадион, нали?! Една крава колко мляко дава?! В момента върви проектирането на стадиона, защото не бяхме на фазата на другите. Платих преди това пари за снимки, доста евтини ми излязоха, както и да е. Сега върви препроектиране.

Оказа се, че всички стадиони в България са построени малко на една страна. За да не свети слънцето в очите на вратарите, стадионът трябва да се премести малко. Сега се питат ФИФА и УЕФА да се измести малко теренът, за да може да получи стадионът категория 4. Ботев не знам как го правят техния стадион, май си го строят така. Тази година ще изклатим докрая две трибуни, каза оптимистично в свой стил човекът номер 1 в Локомотив Пловдив Христо Крушарски.

В нашия футбол няма колегиалност, няма отношение, твърди босът на Локо. Злобата трябва да е само на терена, циркът трябва да е извън терена. Ще вземат Алмейда, нека дойдат да го вземат ​- ще го вземат, ама няма да го вземат. Озлобяват човек да направи така, че да не го вземат. И ЦСКА няма да го вземе. Няма! Не познават човека, който стои насреща. Може да съм беден, но не съм прост. Иначе външният вид издава друго, но… Титлата ли? Аз съм ненаситен. Без колектива съм кръгла нула. Имаме цел и ще я гоним.

Вратата на Локомотив е затворен за тези, които са ни предали. Проблемите по света са едни и същи, те идват от несигурността, всеки мисли как да оцелее ден за ден. За Бруно Акрапович не съм сложил бариера, не съм сложил катинар, а направо съм бронирал портала. Това е предателство, не е напускане! В края на полусезона - предателство", завърши тирадата си Крушарски.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Пацо

Пацо

20.01.2021 | 17:37

Този селяк говори само истини а кмета Не му се сърди

Отговори
0 4

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?