Следвайте ни

Христо Бонев навивал Балевски за шеф на БФС

viber icon

Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев е изказал подкрепа за лансирания за президент на БФС Веселин Балевски. Именно Зума преди 43 години е приел в представителния тим на черно-белите Балевски. Новината за това съобщи самият той. "Ето вчера ми звънна Христо Бонев, който заяви, че ме подкрепя. Бонев е от хората, които никога няма да забравя и който ми подаде ръка като футболист.  Бях само на 16 години, когато ме взе в мъжкия състав на Локомотив (Пловдив) и така реално стартира моята кариера в големия футбол", сподели Балевски, който носи черно-бялата фланелка до 1980 година.

"За да си президент на БФС, трябва да си по цял ден ангажиран с въпросите, свързани с българския футбол. Как да оставя бизнеса си на една страна? Да, мога да съм отново член на Изпълкома. Бил съм на този пост при трима президенти – първо при Димитър Ларгов през далечната 1989 година, а след това при Иван Славков и при първия мандат на Борислав Михайлов. Мога да съм член на Изпълкома, но зависи кой ще е президент. Аз също имам свой кандидат", допълни кадърът на школата от Лаута. Пред колегите от Блиц той разкри, че най-добре на поста на Михайлов би се справил Лъчезар Танев.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?