Хотелът на специалните ще глези Специалния, Тотнъм избра "Империал"

Нощувката на англичаните в Пловдив до последно под въпрос заради страх от нощна серенада на черно-белите ултраси. И да не отседнат при бившия кмет, гостите ще платят сметката

Хотел "Империал", собственост на фамилията на бившия кмет на Пловдив Иван Тотев, очаква поредните си звездни гости. Румънският туроператор, който обслужва футболния гранд "Тотнъм", вече е резервирал апартаменти и стаи за Жозе Моуриньо, Хари Кейн и компания. Англичаните трябва да се настанят в сряда, 16 септември. На другия ден "Тотнъм" гостува на Локомотив Пловдив в мач от Лига Европа. 

До последно обаче не е сигурно дали "шпорите" ще спят в Пловдив преди мача. Разузнаването на англичаните е предупредило Специалния и хората от щаба му за нощните серенади, които ултраси на Локото организират за тимовете, гостуващи на черно-белите в европейските турнири. Заради опасността от безсънна нощ за футболистите му Мауриньо ще реши в последния момент кога тимът ще пътува за България. Първоначално на Летище Пловдив са получили заявка за кацане на 16 септември, сряда. По-късно от туроператора се обадили, че има вариант самолетът на Тотнъм да кацне на 17-и по обед и да отлети обратно за Лондон веднага след мача. Дори Специалния и играчите му да не спят в "Империал" обаче, специалните собственици на хотела ще си получат парите за резервацията, обясняват хора от бранша. 

Първоначално представителите на "Тотнъм" са харесали хотел "Ландмарк" до Гребната база, но той бил резервиран на 100%. Достатъчен брой стаи се намерили в "Империал". Хотелът дълго време бе затворен заради пандемията от коронавирус, а собствениците му два пъти получиха държавна помощ по мярката 60/40, за да запазят служителите. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?