Хиляди фенове тръгнаха след трабанта на Локото, пожелаха си финал с Левски СНИМКИ / ВИДЕО

Фенове на Локомотив-Пловдив се събраха на стадиона, откъдето преди  минути  тръгне шествието към общината. По този начин те ще отпразнуват Купата на България, която отиде за втора поредна година при черно- белите. Към момента има около 1000 запалянковци, като по пътя се очаква към тях да се включат още.

По думите им Локомотив-Пловдив има сили да спечели купата и догодина, като те си пожелаха съперникът им да бъде Левски или Лудогорец, за да покажат, че могат да победят най-силните отбори в България. 

Шествието започна с викове "Пловдив е чернобял". То бе поведено от трабанта, с който преди 16 години честваха шампионката титла. На предната седалка отново беше Крушарски. 

Отборът на черно-белите ще вдигне трофея за радост на запалянковците от балкона на общината за втора поредна година. Локомотивци взеха Купата на България след победа над ЦСКА. Финалът беше инфарктен. Пред 12 000 зрители  двата отбора поднесоха истински спектакъл за любителите на футбола. 120 мунити не им  бяха достатъчни за да си отбележат гол. Стигна се до дузпи, а след тях резултатът беше 3:5 в полза на черно-белите.

Снимки: Наташа Манева

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?