Следвайте ни

Херо разкри разговора с Камбуров преди раздялата

viber icon

Треньорът на Берое Димитър Димитров говори за напускането на нападателя Мартин Камбуров. Двамата се разделят за втори път в кариерите си. Именно Херо привлече Камбуров в Локомотив, но треньорът се махна от Лаута, а голмайстор №2 в историята стана шампион с черно-белите.

Бургазлията разкри, че е обявил на голмайстора, че през следващия сезон няма да разчита непрестанно на него. В същото време Камбуров искал да счупи рекорда на Петър Жеков.

"Да, истина е, че Мартин ще се раздели с нас. Говорихме с него и обсъдихме ситуацията и бъдещето му. Факт е, че му предложихме нов едногодишен контракт, но с ясните думи, че няма да разчитам непрестанно на него, тъй като вече е на по-сериозна възраст. Той иска да играе, за да счупи рекорда на Петър Жеков. Разбрахме се напълно нормално и без драми", заяви Херо пред Гонг.

"Мартин ще играе възможно най-често в оставащите мачове за Берое, за да можем да му помогнем в търсенето за него цел. Важно е да дадем шанс тази цел да бъде постигната с екипа на Берое", допълни наставникът.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

DIVINE MOON

13.05.2020 | 00:59

Внимание: Търсите ли ИСТИНСКА ФИНАНСОВА ЗАЕМНА КОМПАНИЯ, която да ви даде заем между 5000 и 50 000 000 евро (за бизнес или фирмен заем, личен заем, жилищен кредит, заем за автомобил, заем за консолидация на дълга, рисков капитал, заем за здравни грижи и др.) Или ви е отказан кредит от банка или финансова институция поради една или друга причина? Кандидатствайте сега и обработете и одобрете реалния финансов кредит в рамките на 3 дни. КОМПАНИЯ ЗА КОПЕРАТИВНО КРЕДИТНО ЗАДАВАНЕ НА МОН, ние сме „Международно акредитиран заем заем“, който дава ИСТИНСКИ ФИНАНСОВИ ЗАЕМИ на физически лица и компании с ниска лихва от 2% с валидната ви лична карта или международния паспорт на вашата страна за проверка. Погасяването на нашия заем започва 1 (една) година след като сте получили заема, а продължителността на погасяване варира между 3 и 35 години. ЗА НЕЗАБАВНА ОТГОВОРНОСТ И ОБРАБОТКА НА ЗАЯВКАТА СИ ЗА ЗАЕМ В рамките на 2 работни дни, Свържете се директно с нас чрез този имейл: [email protected] Свържете се с нас със следната информация: Пълно име:____________________________ Необходима сума като заем: ________________ Продължителност на кредита: _________________________ Цел на заема: ______________________ Дата на раждане:___________________________ Пол: _______________________________ Семейно положение:__________________________ Адрес за контакт:_______________________ Град / Пощенски код: __________________________ Страна:_______________________________ Професия:____________________________ Мобилен телефон:__________________________ Изпратете заявката си за незабавен отговор на: [email protected] Благодаря ти. БОЖЕСТВЕН МОН Директор. ДИВИНОВА КОМПАНСКА КОМПАНСКА КОМПАНИЯ Email: [email protected]

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?