Следвайте ни

Хебърци започнаха встъпителни занимания 

viber icon

След почти два месеца и половина пауза футболистите на Хебър започнаха леки встъпителни занимания. 

Те са нещо като подготовка преди същинската подготовка и имат за цел да предпазят футболистите от нежелани контузии, когато в последствие се увеличат натоварванията. 

Периодът на принудителна почивка беше твърде дълъг и това е причината да започнем с леки занимания, които да подготвят мускулатурата на момчетата за основния подготвителен процес, който ще бъде между 10-ти юни и 25-ти юли, коментираха от треньорския щаб на отбора.

От вчера работа с футболистите започна новият кондиционен треньор Антонио Кантарев.  В щаба на Николай Митов остават първият му помощник Радослав Вардаров и треньорът на вратарите Васил Василев. 

Както вече писахме, след злополучния мач в Горна Оряховица по взаимно съгласие с Хебър се раздели  анализаторът Антон Кирилов. Нов човек за този пост няма да се ангажира, а функциите му от тук насетне с основната си работа ще съвместява Антонио Кантарев.

По време на началната си подготовка хебърци ще  тренират на малки групи, съобразно заповедта на министъра на здравеопазването. 

За момента отделно от основната група се готви само защитникът Асен Георгиев. Неговото бъдеще в отбора е дискусионно, но към този етап той е състезател на Хебър с договор до юни, 2021-ва година.

При хипотезата Георгиев да си намери нов отбор, той няма да бъде възпрепятстван от Хебър, коментираха от щаба на пазарджишкия клуб.   

    

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?