102

Хебър започва Дарителска кампания, има крещяща нужда от свежи пари

Ръководството на елитния ФК Хебър 1918 е взело решение за провеждане на спешна Дарителска кампания, с която да спаси клуба от изпадане в състояние на технически фалит още преди Нова година. С посредничеството на медиите, ФК Хебър се обръща към своите фенове, предприемачи и представители на бизнеса с молба за финансова помощ. От клуба подчертават, че с кампанията се търси незабавен ефект, като целта е Хебър да може да посрещне най-спешните си плащания и да устиска положението до края на месец януари, когато се очаква краят на "финансовата ваканция" от страна на община Пазарджик и възобновяване на плащанията по субсидията към клуба. Ето и пълният текст на обръщението:     

"Скъпи привърженици на ФК Хебър!

Уважаеми предприемачи и представители на бизнеса!

Драги граждани на Пазарджик и населените места от областта,

ФК Хебър взе решение да стартира Дарителска кампания, която ще има за цел финансово подпомагане на клуба по време на очертаващите се много тежки месеци - декември и януари. Държим да отбележим, че тя ще има изцяло временен характер/два месеца/ и нейната цел е посредством набраните средства, клубът да избегне изпадане в състояние на дефолт с всички последващи от това ефекти.   

В най-кратки срокове ФК Хебър трябва да събере необходимите финансови средства за да се разплати с футболисти, спортно-технически щаб, администрация, помощен персонал  и треньорски състав на Академията на клуба(ДЮШ). Става въпрос за общо 60 човека, ангажирани с дейността на най-разпознаваемия футболен бранд в областта.       

Във връзка с това, ФК Хебър се обръща към феновете си, фирми и стопански субекти от Пазарджик и региона с апел за дарение на средства, с които да се обезпечи нормалното функциониране на клуба, до момента на възобновяване на общинската субсидия. Като местна общност е важно да можем заедно да си подадем ръка и да изградим нова, устойчива рамка на поведение за съхранението и развитието на клуба занапред.

Даренията ще може да се правят по разплащателната сметка на Хебър - ДЮШ в Общинска банка с

IBAN BG19SOMB91301069383402 

както и в административния офис на клуба на стадион "Георги Бенковски".

Допълнителни информация по Дарителската кампания може да получите на тел. : 0889 888 900.  

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 3 оценки
3.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?