Хебър си върна Папазов, Митов одобри нападател

С две новини започна новата тренировъчна седмица в Хебър. 

В Пазарджик се завръща централният защитник Томислав Папазов. 

Навършващият на 24-ти август 19 години бранител ще бъде картотекиран в клуба от родния си град, но вече като свободен агент, а не като преотстъпен от Левски, в каквато роля той игра за Хебър през отминалия шампионат на Втора лига.

Папазов разтрогна контрактът си с Левски по „взаимно съгласие” и вече нищо не го задържа на „Герена”. 

Междувременно пък старшията на хебърци Николай Митов даде зелена светлина за картотекирането на нападателя Александър Димитров. 

Роденият във Велинград щурмовак изкара пробен период в Хебър, като взе участие в последните две контроли на „гробарите” и се отчете в тях с два гола. 

Сашо Димитров вече има зад гърба си един период като футболист на Хебър, през сезона 2016/2017-та година, когато тимът от Пазарджик се състезаваше в Трета лига. 

С привличането на Папазов и Димитров селекцията на Хебър вече може да се счита за окончателно завършена. 

През лятото на стадион „Бенковски” акостираха общо 8 нови попълнения. Това са Живко Петков, Живко Хаджиев, Тодор Гочев, Ивайло Тодоров, Жак Пехливанов, Йордан Тодоров, Красимир Илиев и Александър Димитров. 

Томислав Папазов игра за хебърци и през миналата година и не се брои за нов.

В същото време през пролетта и лятото по различни причини отборът бе напуснат от Владимир Гаджев, Янко Ангелов(Монтана), Божидар Васев(Царско село), Асен Георгиев(Локомотив-София), Даниел Пехливанов(Етър), Димитър Везалов, Георги Стоичков, Йордан Апостолов и Веселин Марчев(Марица-Пд).

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?