102

Хебър пуска жалба срещу съдийството на мача с Локо (Пд)

Футболен клуб Хебър иска наказание за реферите на мача срещу Локомотив(Пд), който се игра днес на стадион "Васил Левски" в столицата. Срещата завърши с победа на пловдивчани с 1:2, но от Хебър са крайно недоволни от съдийството. 

По този повод утре клубът от Пазарджик ще подаде официална контестация в БФС срещу главния съдия Димитър Димитров(София), асистента му Владимир Велев(София) и ВАР реферите Драгомир Драганов(Варна) и Димо Вълчев(Варна).

Халфът на Локо(Пд) Георги Каракашев(на преден план) бе декориран в жълто едва при третото си "провинение"

Претенциите към родения в Перник Димитър Димитров са за слаб дисциплинарен контрол към футболисти на Локомотив(толериране на груба игра без санкции) и смехотворно продължение на мача от едва 2 минути на фона на 8 извършени смени и куп прекъсвания на играта. 

Основната претенция на Хебър обаче е свързана с незачетения в 45-а минута изравнителен гол на Хлеб Бухал за 1:1. Според шефовете на новаците в efbet Лига реферите неправилно са отменили попадението заради несъществуваща засада, с което експлицитно са повлияли на резултата. На видеозапис от срещата се вижда, че при подаването към Бухал с топката играе Ивайло Михайлов, а не Мартин Михайлов, който е в засада. Първият е в редовна  позиция и продължава пътя на топката към Хлеб Бухал, която я вкарва във вратата на Локо(Пд). Преценката за това е направена от ВАР-съдиите Драганов и Вълчев. 

От Хебър изразяват и недоумението си защо за повече от половината мачове на тима се изпращат рефери от Варна - на терен или за ВАР, при положение, че местния ФК Спартак е основен конкурент на пазарджиклии в битката за оцеляване.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Драган

Драган

13.11.2022 | 18:02

Това е да си спонсор на съдиите ставаш като другите 2 паразита .

Отговори
4 2
Баш Драган

Баш Драган

13.11.2022 | 20:13

Това е да си жълто-черен μαΗΓΑΛ

Отговори
2 6
илиев

илиев

13.11.2022 | 17:55

въпреки загубата,отборът стоеше по добре на терена.Владо,продължавайте в същия дух.Ето идва пауза,огледайте се ,отървете се от пълнежите, 4-5 нови момчета и ще стане

Отговори
7 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?