Следвайте ни

Хебър подновява договорите на половината си футболисти

Вратарят Александър Любенов ще продължи в Локо(Сф)

viber icon

Ръководството на ФК Хебър ще предложи нови договори на половината от футболистите си, чийто контракти изтичат в края на този месец, научи "Марица". Към момента трайно обвързани с клуба от Пазарджик са само Октай Хамдиев, Георги Каракашев, Мартин Вълчинов и Николай Дичев, които имат по-дългосрочни договори. 

Евгени Игнатов изнесе силни игри през пролетта и Хебър поиска да го задържи 

От днес преговори за продължаване на трудово-правните отношения Хебър започва с футболистите си Петър Дебърлиев, Цветелин Тонев, Стойчо Папазов, Георги Търтов, Евгени Игнатов, Живко Петков, Тодор Чаворски, Ивайло Тодоров и Жак Пехливанов.

Обратно, свободни агенти с възможност да си търсят нови клубове са Живко Хаджиев, Красимир Илиев, Тодор Гочев, Ивайло Лазаров, Атанас Ташолов, Станислав Маневски, Николай Янков и Йордан Тодоров. 

Както вече "Марица" писа с Хебър почти сигурно ще се раздели и защитникът Томислав Папазов, пред който реалните опции са преминаване в клуб от Първа лига или чужбина.  

Александър Любенов напуска Хебър след две години на стадион "Г. Бенковски"

Вратарят Александър Любенов предпочете да се върне в София и от лятото преминава като свободен агент в новия член на Първа лига Локомотив(Сф). При изборът му са натежали два факта - леко завишените лични условия, които му е дал клуба от "Надежда" и възможността да играе в елита. 

Междувременно треньорския щаб на отбора вече работи активно по лятната селекция на мъжката представителна гарнитура. Плановете в тази посока са през лятото на "Бенковски" 200 да пристигнат минимум 6 нови попълнения, които заедно с оставащите от досегашния тим футболисти и най-изявените таланти от школата на клуба да направят боеспособен тим, който да се представя с успех по терените на Втора лига през сезон 2021/2022 г.    

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?