102
Следвайте ни

Хебър обяви как ще се влиза на мача с ЦСКА

viber icon

Ръководството на ФК Хебър 1918(Пазарджик) съобщи какъв ще бъде реда за допуск на феновете за предстоящия мач от турнира за Купа България срещу  ЦСКА, който ще се проведе на 22.09.2021 г., сряда, от 16.00 часа на стадион „Георги Бенковски” в град Пазарджик.

Публикуваме пълния текст на съобщението, изпратено до медиите:

1.    В продължение на политиката на Община Пазарджик и ФК Хебър от 2017 г. насам за всички контролни и официални мачове входът на стадион „Г. Бенковски” да бъде свободен, ви информираме, че билетите и за мача с ЦСКА ще бъдат с нулева стойност за феновете на домакини и гости. 

2.    Всички привърженици на ЦСКА, независимо дали са от Пазарджик, областта или други населени места от страната, трябва да заемат местата си в сектора за гости, който се намира на западния вход на стадиона, непосредствено до големия изкуствен терен. 

3.    За привържениците на Хебър и неутралните зрители на срещата са отредени останалите 3 сектора на стадиона  - „А”, „Б” и „В”. 

В сектор „А” по традиция ще се влиза с предварително раздадени билети, с изключение на изградените встрани от него нови два блока – 1 и 2.

4.    В сектор „В”, където до началото на срещата ще бъдат поставени нови седалки допускът ще бъде, аналогичен с този за останалите футболни срещи от шампионата на Втора ПФЛ. Същото важи и за желаещите да изгледат срещата от сектор „Б”, който се намира до източния вход на стадион „Георги Бенковски”.

5.    Ръководството на ФК Хебър приканва желаещите да изгледат футболната среща фенове да заемат местата си на стадион „Георги Бенковски” поне с 45 мин. по-рано от обикновеното, тъй като заради мерките по осигуряване безопасността по трибуните влизането на спортното съоръжение ще става в пъти по-бавно. 

6.    Във връзка с разпорежданията на РЗИ ви напомняме, че провеждането на спортни състезания с публика се допуска при заемане на не повече от 30 %-та от местата, спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 метра и носене на защитни маски за лице.  

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?