102

Хебър е първа преграда пред ЦСКА в защита на Купа България

Носителят на трофея в турнира за Купата на България ЦСКА започва защитата на отличието срещу Хебър днес от 18:00 часа на "Българска армия". Входът за фенове е свободен.

Лидерът във временното класиране във Втора лига е символичен домакин на срещата, която заради лошото състояние на терена на стадион "Георги Бенковски" бе преместена в столицата. 

Очаква се треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов да направи някои промени в състав на "червените". Все пак заради кризата с контузени футболисти той няма и много варианти с какво да работи.

Привлеченият от Славия нападател Калоян Кръстев ще стартира като титуляр на върха на атаката. Той започна от първата минута и срещу Рома на "Олимпико", но остана на скамейката в последния двубой срещу Ботев във Враца. Титуляр на вратата ще бъде Димитър Евтимов, а пред него ще действат Брадли Мазику и Дончев.

В центъра на отбраната ще се разположат Метс и Гълъбов, а пред тях ще действа Карло Мухар. По крилата ще играят Вилдсхут и намиращият се в отлична форма Йомов, а в ролята на офанзивни халфове ще видим Кери и Варела.

Възможно е в игра да се появи и Жеферсон, който ще остане резерва. Бразилецът се връща от травма. Очакава се включване и на Йоан Баи, които изпитваше болки, но контузията му не е сериозна.

На свой ред треньорът на Хебър Николай Митов ще бъде лишен от контузения централен защитник Мартин Михайлов. В игра обаче се завръща Томислав Папазов. 

Вероятни състави:

Хебър: И. Василев, Търтов, Папазов, Бастунов, Тонев(к), Пехливанов, Терзиев, Хамдиев, Игнатов, Манев, Петков.

ЦСКА: Евтимов, Мазику, Метс, Гълъбов, Дончев, Мухар, Вилдсхут, Кери, Варела, Йомов, Кръстев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?