Хебър договори халф на Царско село

Атакуващият полузащитник Емануил Манев – Мотора е шестото ново попълнение в редиците на Хебър(Пазарджик).

29-годишният бургазлия акостира на стадион „Георги Бенковски” като свободен агент. За последно той бе част от елитния Царско село, но реши да смени клубната принадлежност след изтичане на договора му в края на месец май.

"Бързо се разбрахме с ръководството на Хебър. Благодаря за доверието и ще дам максимума за да го оправдая. В  отбора има момчета, с които се познавам добре и те ми предадоха отличните отзиви за този клуб. Като цяло ми допада този проект и без да се замислям дойдох. Доста отбори в Първа лига нямат условията и базата, която е тук. Желанието ми в личен план, пристигайки в Пазарджик е да побеждаваме във всеки мач", заяви след първата си тренировка на стадион "Георги Бенковски" Емануил Манев. Той допълни, че се чувства еднакво добре на постовете вътрешен халф и крило. 

В кариерата си известният с прякора Мотора полузащитник е играл още за Нафтекс(Бургас), Черноморец(Поморие), Нефтохимик(Бургас), Созопол, ПФК Бургас, Несебър и за кратко в чешкия Усти над Лабе. Бил е част и от младежкия национален тим U19 и U21 в периода 2009-2013 г.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Паркур

Паркур

13.06.2021 | 13:25

Още един куц кон да лапа на общинска ясла

Отговори
0 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?