Следвайте ни

Хасани избра Арда след неуспеха с Локо

Два трансфера в рамките на един ден осъществи ръководството на Арда. Подпис под договор с клуба от Кърджали сложи алжирският футболист Илиас Хасани. Преди да акостира в градчето край язовир Студен кладенец, Хасани се считаше като сигурно ново попълнение на Локомотив (Пловдив) като дори проведе няколко тренировки с черно-белите и оставаше само да парафира. Той бе считан за евентуален заместник на Стивън Езе, чийто контракт изтича след 3 месеца и вече може да преговаря с други тимове. В последния момент обаче сделката за Илиас пропадна.
Илиас Хасани е роден във Франция, където играе за националните отбори до 19 години. След това избира да играе за мъжкия национален отбор на Алжир. 23-годишният футболист е бил част от националния отбор на Алжир през 2018 г. за участие в Купата на африканските нации, която именно Алжир я печели. Хасани е играл в България за Верея и Черно море. След това подписва договор с катарския Ал Гарафа.

Вчера Арда представи като ново попълнение и петкратния шампион на България с Лудогорец - Михаил Александров.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?