61

Ханкич облече екипа на Ростов, вратар се сбогува емоционално с Ботев

Вратарят Хидайет Ханкич официално бе представен като играч на ФК Ростов. За трансфера му в Ботев Пловвив ще приберат около 100 хиляди евро по неофициална информация. Ханкич вече позира с екипа на новия си отбор и разпъна шалче на "синьо-жълтите".

"Никой не знае колко много означава този клуб за мен, така че не ми е лесно да напиша тези думи. Реших да направя следващата стъпка в кариерата си, така че дойде моментът да се сбогувам. Знам, че сега ще има много хора, които ще ми се ядосат, но се надявам, че можете да разберете решението ми.

Горд съм и благословен, че мога да бъда част от този невероятен клуб. Имахме много специална връзка и за мен беше голяма чест и привилегия да нося тази фланелка, за която толкова много деца в България мечтаят", написа Ханкич на профила си в социална мрежа.

Още един от вратарите на Ботев от миналия сезон се сбогума емоционално с жълто-черната общност. Юношата Стефан Смъркалев премина във Вердер Бремен. 

"И така след 10 години в любимия клуб е време да се разделим. Всяко нещо има начало и край и е време за ново предизвикателство по пътя към успеха. 

Тук е мястото да благодаря на всеки един човек - треньор, с който съм работил през всичките тези години и помогнал за моето развитие по един или друг начин. Има доста хора зад кулисите, без които нямаше да е същото. 

Едни невероятни и незабравими 10 години. 10 години спомени. 10 години помогнали ми да се изградя като човек и футболист. Ще продължавам да следя Ботев, защото Ботев е в сърцето ми. 

Винаги един от вас!", написа Смъркалев при емоционалното си сбогуване.

Оцени новината

Оцени новината
2/5 от 1 оценки
2/5 от 1 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?