Халф от Славия пред трансфер в Локо

Халфът на Славия Владислав Узунов се очертава като първо ново попълнение на Локомотив Пловдив. Наскоро босът на столичани Венцеслав Стефанов обяви , че хасковлията напуска „Овча купел“. Той е заявил преди шефа на белите, че тръгва в посока Пловдив където са му обещани по-добри условия и повече игрово време.
Както е известно, селекцията на Локо за новия сезон ще е главно от български играчи и Узунов е в списъка, който е изготвен от Чавдар Цветков. Бившият спортен директор, който сега е само съветник на Крушарски, е трябвало да направи списък с около 20 човека. 
Както е известно, трима български играчи вече си тръгнаха – Димитър Везалов и Янко Ангелов, които подписаха с Хебър, и Асен Георгиев. Те няма да са единствените, на които черно-белите няма да разчитат за следващия сезон. На 90% от „Лаута“ си тръгва и атакуващия халф Абделхаким Буна. С изтичащ договор е и Игор Банович. Полузащитникът засега няма положителен отговор от ръководството на Локомотив Пловдив, че остава. Така реално петима от спечелилите Купата на България напускат отбора. Според запознати, те няма да са последните, които ще се разделят с черно-белите. От „Лаута“ първи си тръгна Вилим Посинкович.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?