"Гробарите" тръгнаха за мача в Симитли, домакините цакат с 5 лв. за вход

Срещата между Септември и Хебър е от 19 часа

Около петдесетина фена на Хебър потеглиха за Симитли с осигуреният от клубната управа безплатен транспорт за мача със Септември довечера. 

В автобуса, който замина преди малко от стадион "Георги Бенковски" се качиха част от най-върлите ултраси, които ще дерат гърла в подкрепа на любимия тим.

Към Симитли ще пътуват и доста фенове от Пазарджик с леките си автомобили.

Домакините пък ще ги посрещнат с входна такса от 5 лв. за допуск до мача.

До момента Хебър е единият от двата отбора във Втора лига, които продължават без загуба в първенството. В изиграните досега пет мача “зелените” записаха две равенства и три победи и се надяват тази тенденция да се запази и в Симитли.

Домакините от Септември не са играли официален мач от над 20 дни. Паузата за тях започна на 29-ти август и ще завърши днес с двубоя срещу Хебър.

Ваканцията за тях се наложи заради паузата в първенствата за мачовете на националния отбор от Лигата на нациите, а при подновяването Септември почиваше заради анулирания мач с  Дунав (Русе).

Статистиката преди днешната среща на стадион"Струма" е тотално в полза на Хебър.

В досега изиграните общо 11 официални срещи "гробарите" са с 6 победи срещу две ремита и 3 загуби. Головата разлика е 18:16 в полза на пазарджиклии. От 6 мача в Пазарджик хебърци имат 4 успеха, 1 равенство и 1 загуба с голова разлика 13:7. В Симитли е налице почти паритет - от 5 мача съперниците имат по 2 победи, регистрирали са 1 реми, при голова разлика 3-11.

Най-голямата победа за Хебър е 4:0 през 1999 г., а най-голямата за Септември е със същия резултат у дома през сезон 2007/2008.

Последните мачове между двата отбора бяха през сезон 2018/2019 в Югозападната Трета лига. Тогава Хебър спечели и двата мача с по 2:0.

През лятото пък симитлиици и пазарджиклии се срещнаха на стадиона, където ще играят довечера в контролен мач, завършил 2:2. Точни за "зелените" от Пазарджик бяха Димитър Законов и Живко Петков.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?