1553

Гонзо: Злобата и завистта ме преследват 30 години

"Злобата и завистта ме съпътстват зад гърба вече в продължение на 30 години, така че няма нищо, което да ме изненадва. Моята кампания е позитивна и навсякъде говоря за обединение.

Който и да спечели, трябва да подаде ръка на останалите и да гледаме в една посока, защото целият негативизъм пречи на футбола", обяви кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов в ексклузивно интервю за БНТ седмица преди предстоящия Конгрес.

Според настоящия технически директор на БФС новият ръководител на централата трябва да подаде ръка на останалите, за да погледнат всички в една посока, тъй като в противен случай негативизмът единствено би попречил.

"Има конфликт на интересни, защото ако вкараме президента на Лудогорец, трябва да направим същото и с този на ЦСКА и Левски. Аз винаги съм бил против това още преди да работя във федерацията. Когато аз дойдох през 2022 година, вече имаше създаден Изпълком от предишното ръководство, за който аз няма как да нося отговорност", заяви нападателят с повече от 130 гола в кариерата си за "синия" клуб.

Накрая кандидат-президентът на БФС разкри и защо според него приоритетът на новия ръководител на централата не трябва да бъде изграждането на нов национален стадион, а цялостното подобряване на материалната база.

"Аз съм против това, което се говори за нов национален стадион. В България вече има стадиони в Пловдив, във Варна, по който се работи усилено, в Разград, а сега и ЦСКА ще строи в София. Защо някой обещава да направи нов 50-хиляден стадион, който да струва 300 милиона при положение, че не мач идват по 2000 души. За нас приоритет трябва да бъдат материалните бази, където ще изграждаме продукта, заради който хората ще искат да дойдат", завърши Георги Иванов - Гонзо, юноша на Локо.

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
amex

amex

09.03.2024 | 09:12

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-=:--- https://mub.me/sekretm

Отговори
0 2
А простотията

А простотията

09.03.2024 | 01:44

ме преследва от рождение. Сбдруги думи - ритнитопко.

Отговори
3 2
Мильо

Мильо

09.03.2024 | 00:01

Гонзу, не се оплаквай - предателите биват преследвани до живот!

Отговори
3 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?