Гонзо тренира със сина си във вкъщи: Трябва да сме за пример! Оптимист съм!

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов разкри, че втора седмица пази карантина вкъщи, заради пандемията от коронавирус. "Като спортен директор трябва да съм за пример. Ако ние, ръководителите не спазваме препоръките на Кризисния щаб, как да изискваме от футболистите?", сподели пред Марица двукратният Футболист №1 на България.

"Точно преди обявяването на извънредното положение бях по работа в Германия. Спазих карантината от две седмици, тя изтече преди няколко дни. Въпреки това не съм излизал от нас. Тази болест е много коварна, но същевременно трябва да накара нас хората да се замислим къде грешим, накъде отиваме. Всеки един е длъжен да бъде дисциплиниран и да прояви отговорност", сподели Гонзо и допълни, че всеки ден тренира в домашни условия със сина си Александър, който играе за третодивизионния Рилски спортист. "Имаме комплекс упражнения и натоварването е почти като на тренировка. Естествено, че не е същото, но трябва да се съобразяваме и не бива да се правят драми", каза още Гонзо.

Той изрази и оптимизъм за бъдещето на футбола въпреки мрачните прогнози, заради задаващата се икономическа криза. "Футбол се е играл пред препълнени трибуни и когато имаше купонна система у нас, и при хиперинфлация. Хората ще си поискат любимата игра, а ние сме длъжни да реагираме адекватно възможно най-бързо. На играчите ще им бъде предложено процентно намаляване на парите им спрямо сумите, които получават. Т.е. – няма на всички да орязваме заплатите с един и същи процент, примерно с 50%. Това ще го обсъдим с тях при първа възможност, когато ще можем да се съберем", каза още Георги Иванов.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Алахулю

Алахулю

31.03.2020 | 07:39

Ей, това пишещите заглавията на статиите все едно не са ходили на училище бе. Вкъщи = у дома, ВЪВ къщи = липса на проверка на правописа в текстовия редактор Купете си нормални текстови програми или по-добре си припомнете правописа, че такива заглавия бодат очите.

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?