61

Гонзо разкри защо иска да управлява БФС

Кандидатът за президент на БФС Георги Иванов се срещна в четвъртък с представители на клубовете от Пловдив и областта. Гонзо разкри пред хора от родния му Локомотив и останалите отбори каква е основната причина да се кандидатира за поста, като изтъкна, че целта му е да се завърши започнатата програма заявена пред ФИФА и УЕФА през 2022 година заедно с президента в оставка Борислав Михайлов.

„Представихме програмата, отговорихме на въпросите, така че срещата мина позитивно. Ние имаме програма, която е приета през 2022-а до 2026-а във ФИФА и УЕФА и вече две години работим по нея, като сме напреднали доста по всички проекти и тя трябва да продължи. Именно затова съм се кандидатирал за президент. Сега трябва да се завършат. Образно казано – все едно някой да ти санира блока и да го остави наполовина и да започне да санира друг“, каза Иванов.

„Всеки който е кандидат за президент трябва да се срещне с клубовете и да си каже програмата. Не желая да коментирам другите кандидати. Цялото уважение към тях, всеки трябва да каже на избирателите какво прави и какво ще прави. Мен ме издигат клубовете, не ме е издигнал никой от БФС. Аз съм в отпуска, имах доста неща да свърша преди това. Женският национален отбор сега ще играе в Кърджали, трябваше да се оправят организационните въпроси. 17-годишните отиват на елитен кръг в Румъния, националния отбор заминава за Азербайджан на девет дневен турнир, младежите ще играят с Полша. Вие смятате, че трябваше да оставя всички неща и да си подам молбата за отпуска или напускане преди да свърша тези неща. Аз имам отговорности. Сега влизаме в кампания, която започва от 15 февруари, а не три месеца преди това“, допълни Гонзо.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Помийните ями

Помийните ями

23.02.2024 | 12:52

Аз знам защо, но нема да кажем!!

Отговори
1 0
rtyrt

rtyrt

23.02.2024 | 12:17

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим.---- https://da.gd/menx

Отговори
0 0
Европеец

Европеец

23.02.2024 | 11:54

тоя да не си бута клюна където немуе работа пълен некадърник

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?