61

Гонзо разкри само един от членовете на Изпълкома си

Един от кандидатите за президент на Българския футболен съюз Георги Иванов-Гонзо разкри само един от сигурните членове на Изпълнителния комитет на централата, ако бъде избран на предстоящия Конгрес на 15 март в столичния хотел „Маринела“. Става въпрос за Румян Вълков, който е настоящият ръководител на Аматьорската лига.

„Първото нещо, което ще променим, е Изпълкомът. Има много негативи и позитиви в работата на някои хора в БФС. Структурата трябва бавно и постепенно да се променя. Трябва да се пипа много внимателно и постепенно. Ако някой е работил добре, ще има възможността да остане. Няма да има президенти на футболните клубове в Изпълкома. Така ще има конфликт на интереси. Има хора, които със сигурност трябва да са вътре - например шефът на аматьорския футбол“, заяви бившият нападател на Левски, който бе гост в студиото на Спортал.

Иванов, който изпълняваше длъжността технически директор на БФС, каза че по време на неговото управление ще се акцентира върху футболната инфраструктура, сътрудничеството с държавата и обучението на треньори за подрастващите. Той също така подчерта, бюджетът на БФС е недостатъчен за всички дейности, с които се занимава футболния съюз.

„Две години тази война пречи на целия футбол и цялата среда. Сега има Конгрес и след него трябва да има обединение. Аз ще подам ръка, ако другите кандидати искат да я приемат. Другите кандидати критикуваха федерацията, когато имаше мачове. Свикнал съм на всички тези критики. Федерация и клубове трябва да гледаме в една посока. Ако не спечеля, никога няма да направя това, което направиха те. Ще се отдръпна и няма да критикувам. Националният отбор е за цяла България, не е нито на Гонзо, нито на Бербатов“, допълни още Гонзо.

Оцени новината

Оцени новината
2.5/5 от 2 оценки
2.5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?