Следвайте ни

Гонзо: Поканата към Митко Илиев за национала е задължителна

Моето бъдеще е свързано с Локо, обяви новият спортен директор Георги Иванов

viber icon

Поканата за Митко Илиев от националния отбор е задължителна, обяви новият спортен директор на Локо Георги Иванов. "Убеден съм, че ще я получи. Той е от играчите в първенството, който показва качества, които трудно можеш да забележи в другите футболисти. Имаме пълно право да претендираме селекционера Красимир Балъков да извика Митко Илиев. А и не само него – същото се отнася и за Карагарен, който прави много добри неща", допълни Гонзо.
„Винаги има емоции, когато срещам Левски. Моето настояще, а и бъдеще е свързано с Локомотив. Искам да биеме, но пожелавам и успех на Левски в бъдеще. Убеден съм, че този клуб ще се развие, защото в него работят сериозни хора – Петър Хубчев и екипът му, Павел Колев, който познавам от 20 години. Те ще доведат Левски до ниво, на което всички да го харесват и да се съобразяват с него. Левски е фаворит срещу всеки. Но Локомотив, на базата на игрите, които показва в последно време, съм убеден, че може да се противопостави. И за нас като ръководство е важно отборът да играе добре, а ако може да победи или да направи равен. Ако играеш добре и изградиш стил и си последователен, рано или късно резултатите ще дойдат. Ще играем футбол, пък да победи по-добрият.
 
"Дали трябва да се притеснява Локомотив от нещо? Левски в момента е изправен до стената заради неубедителните игри, които има. Но това е опасен противник. Левски, ЦСКА и Лудогорец, когато са загубили позиции, са двойно амбицирани. Сините са опасни. Ще подходим отговорно, за да направим добър мач. В момента Левски има стабилност. Собственикът осигурява парите. Много е важно да намери точните хора да управляват клуба. Не смятам, че Божков определя състава или пък се меси кой да се взима и кой не. Неговата роля е да осигурява пари и го прави. Ако е намерил правилните хора за треньор и директори, Левски ще има успехи".

На въпрос на Канал 3 какво би казал за наставника на ЦСКА Люпко Петрович, Георги Иванов отговори: "Само като си помислим какво е спечелил – има КЕШ. Още с идването си в Левски през 1999 година промени целия манталитет в клуба. Преди него не можехме да елиминираме съперник, а след това бихме последователно АПОЕЛ, Хайдук и направихме равен с Ювентус. В негово лице ЦСКА има вълк. И точно затова ЦСКА ще бъде доста сериозна конкуренция на Лудогорец, точно заради треньора. Петрович е богатство за нашия футбол.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?