Следвайте ни

Гонзо откровено за Ботев, Левски, Акрапович и футбола ни

viber icon

Българският футбол върви надолу, защото има прекалено много чужденци, които не са на ниво, за да вдигнат класата на първенството, категоричен е спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов.

Положението в Левски и Ботев (Пд)? Когато свършат парите, свършва любовта. В момента на Ботев и на Левски им остана само името. За да е стабилен един отбор, да е сериозен, да са мотивирани футболистите, трябва спокойствие. Един човек, за да има мечти, той трябва да има основата. Да има с какво да се храни, да има къде да живее, да бъде спокоен.

Когато три - четири месеца не си плащал заплати не може да очакваш от едни футболисти да бъдат отдадени на това, което трябва да правят.

При нас за две години нашите футболисти показаха, че са класни играчи. Класата е постоянство, а те вече втора година държат едно добро ниво. Това показва, че са израснали като индивидуалности и като отбор.

В крайна сметка аз разбирам Акрапович. Смятам, че той е един отличен треньор и ние работихме много добре с него.

Неслучайно ЦСКА се промени и има успехи с него. Той е професионалист, чужденец. Постигна резултати, които Локомотив не е мечтал да има и независимо как си е тръгнал, винаги трябва с уважение да говорим за него", коментира Гонзо.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?