Гонзо: Няма смисъл от промяна за спасяване на изпадащи

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов обяви пред "Марица", че клубът е категорично против промяна във формата на А група за следващото първенство. Според Гонзо това по никакъв начин няма да вдигне нивото на футбола ни, а само може да се появят отбори, които да започнат и да не завършат шампионата. Той счита, че зад тази инициатива стоят интереси, целящи спасяване от изпадане на определени отбори, които в момента са застрашени.

"Категорично против сме и съм заявил това на хората, които организират тази анкета. Ако толкова държат по служебен начин да спасят от изпадане някои отбори, то просто да решат това, но да не пипат формата на първенството. Ще направят още по-голяма бъркотия", заяви пред репортера ни спортният шеф на черно-белите.

"Според мен настоящият формат е добър и първенството е интересно. Виждате, че всеки скача на всеки, защото има за какво да играе. Представяте ли си какво ще стане, ако се приеме А група с 16 отбора? Няколко тима ще си оспорват титлата и евроквотите, няколко отбора ще се борят да не изпаднат. И 7-8 отбора ще играят за здраве. Не ми се мисли какво може да им дойде на ума в безсмислени мачове. Дано хората в Изпълкома на БФС не прибързат с необмислено решение, защото това може още повече да забатачи футбола ни", каза още Георги Иванов. Той допълни, че синът му Александър, който е един от тримата заразени с коронавирус футболисти на Локомотив, се чувства добре.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Десен

Десен

03.04.2021 | 16:03

Гонзо, голяма си мастия. Баща ти в гроба се обръща, заради твоята злоба.

Отговори
4 1
Пловдив

Пловдив

03.04.2021 | 11:52

Плати си на футболистите заплатите и тогава давай акъл.

Отговори
10 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?