Следвайте ни

Гонзо каза кои напускат и кои остават в Локо

viber icon

Спортният директор на ПФК Локомотив Пловдив Георги Иванов внесе яснота кои от футболистите напускат и кои ще останат. Пред клубния сайт той заяви, че към момента нито един български играч не си е тръгнал. От Лаута се махат Диниш Алмейда и Лукас Масоеро, чиито договори изтичат. Кристиан Илич и Дейвид Малембана пък са разтрогнали с клуба по взаимно съгласие.

“Първо искам да поздравя треньорите, футболистите, служителите, а също така и привържениците на Локомотив. Записахме пореден запомнящ се сезон в нашата история.

Желая да внеса яснота за напускащите играчи. Диниш Алмейда и Лукас Масоеро няма да подновят своите договори с Локомотив. С Кристиан Илич и Дейвид Малембана разтрогнахме по взаимно съгласие. Всички останали “твърдения” по медиите не отговарят на истината – няма да има други напускащи играчи.

Изказваме благодарности на Алмейда, Масоеро, Илич и Малембана за тяхната отдаденост към клуба и им пожелаваме здраве и успех в бъдещите им начинания!“

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?