61

Голяма изненада от Берое: Белия смени Петър Хубчев

Николай Киров ще бъде новият старши треньор на Берое. Белия се е разбрал за условията си вчера с ръководството на старозагорци, като се очаква двете страни да стистнат ръцете си днес и специалистът да изведе отбора за първа тренировка. Дебютът на 47-годишния наставник ще бъде срещу Славия в София в събота.

Киров ще замени на поста Петър Хубчев, който подаде оставка в началото на седмицата. Неговият договор ще бъде до края на сезона. 

За последно Белия беше начело на ЦСКА 1948, а преди това води Ботев Пловдив и Арда. С канарчетата Киров спечели Купата на България и Суперкупата през 2017 г., но бе уволнен след загубения финал за трофея срещу Локомотив Пловдив на 15 май 2019 г. Той бе сред най-спряганите имена за национален селекционер преди назначаването на Младен Кръстаич.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Иван Митев

Иван Митев

14.09.2022 | 10:43

Два часа след прилагане на подобрен метод за държавна употреба на национална валута ще се прекрати развитието на сегашната инфлация. Кратко за ситуацията: Сега държавата прилага лош метод за държавна употреба на национална валута. Неправилната парична политика е водещата причина за сегашната инфлация. Централната банка няма компетентност за прекратяване на водещата причина за сегашната инфлация. Правителството има възможност за инициатива за прекратяване на държавната грешка. Все още сгрешената парична политика се запазва. За да отложи държавния крах, със заеми правителството събира пари за да плаща щети от държавната грешка. Възникващите щети са неограничени. Ресурсите за плащане на тези щети са ограничени. Заради злокобното влияние от държавната слабост няма реална полезност от помощи за страдащи от инфлация. Трудностите се увеличават. Вариантите са: Първи: Лошият метод за държавна употреба на национална валута сътворява сегашната инфлация. Възникват щети. Правителството е с подсигуряван политически провал. Втори: Подобреният метод за държавна употреба на национална валута прекратява сегашните щети. Правителството е с възможност за устойчив успех.

Отговори
0 2

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?