Следвайте ни

Голям кадрил в комисиите към БФС за новия сезон

viber icon

Ръководството на БФС направи големи размествания в постоянните комисии за сезон 2021/2022. Най-съществената е свързана с председателското място в Спортно-техническата комисия, което бе заето от изпълнителния директор на Българската агенция по инвестиции Стамен Янев.

Николай Ангелов е новото име в Съдийската комисия, Христо Ботев - в Апелативната комисия, бившият защитник на Левски Владимир Николчев бе избран в Комисията за работа с ветераните, а към Правната комисия се присъединяват членовете на Софийската адвокатска колегия адв. Димитър Митов и адв. Георги Сланчев.

Бизнесменът Илия Козарев оглави Комисията за футзал и минифутбол. Той е съсобственик на фирма „Райкомерс“, занимаваща се със строителство на водопроводни и канализационни мрежи. Завършил е специалност „Международни отношения“ в НБУ. Съставът на комисията е допълнен и от бившия футболист на Черно море и секретар на ЗС на БФС - Варна Пламен Хаджийски.

Четири доказани имена в треньорската професия се присъединяват към Техническия комитет. Това са националният селекционер Ясен Петров, наставниците на Арда и Локомотив (София) - Николай Киров и Иван Колев, както и бившият футболист на ЦСКА и Левски Бойко Величков.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?