Голаджия от Албиона пипна COVID-19

Голмайсторът на Уест Бромич Чарли Остин стана поредният футболист на Албиона, заразен с COVID-19. 30-годишният англичанин разказа как е прихванал вируса, обяснявайки, че не се е чувствал никак добре преди дни. 

От клуба му препоръчаха да се изолира в дома си и той спазва заръката от миналата събота насам.

"Усещането беше все едно някой ме е залял с кофа вода. Целият бях вир вода", разказа Чарли Остин пред „Телеграф“.

"В началото си мислех, че понеже съм физически добре заради футбола, ще се справя с това без проблем. Но седмица по-късно искам да се обърна към всеки, дори към тези на по 20 и 30 г. - не подценявайте заболяването, много е тежко! Наясно съм, че хората, които не са го хванали, си живеят живота. Преди седмица и аз бях като тях. Никой не прие коронавируса сериозно. Но това е много опасно нещо и трябва да подходим с нужното внимание", добави Остин.

Той обясни, че се е заразил по време на посещението си на фестивала по конни надбягвания в Челтнъм, където общо за всичките дни се бяха събрали около 250 000 души.

С 8 гола до момента Чарли Остин е с важна роля за силния сезон на Уест Бромич в Чемпиъншип. Тимът е близо до промоция във Висшата лига, заемайки второто място само с точка по-малко от лидера Лийдс.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?