Следвайте ни

Гочо оптимист за Разград: Бием, ако не ни режат съдиите

Легендата на Локомотив Пловдив Гочо Василев демонстрира завиден оптимизъм преди гостуването на Лудогорец. Най-резултатното крило в историята на футбола ни обяви, че черно-белите може да спечелят сблъсъка с разградчани в събота.

Железничарите са втори на 6 точки зад Лудогорец. „Защо да няма шансове да спечелим?. Защо пак да не ги бием, както миналия сезон в Разград. Ние сме най-добрият отбор в България. Който искаме, този побеждаваме. Сега ще преборим и Лудогорец и сме №1. Какъв е проблемът да спечелим в Разград. Само да не ни е страх и съдийството да е на ниво, че там може да дойдат притеснения“, коментира здравенякът от неврокопското село Делчево.

„При успех можем да мислим за нещо повече от второто място. Те Левски и ЦСКА са по-слаби от нас и се вижда от класирането и играта. Възходът ни се дължи на треньора Бруно Акрапович и на отличната стиковка. Отборът вече се обигра и сега трябва да надграждаме“, каза още кошмарът на Дино Дзоф и на няколко поколения български вратари.

Съветникът на собственика Христо Крушарски по спортните въпроси Чавдар Цветков също изрази надежда, че тимът ще направи силен мач в Разград. „Имаме добър отбор, играем силно. Може да вземем точки“, каза Цветков. Днес той заминава за Аржентина, но без боса на Локо. Очаква се Крушарски да пътува до Разград и да гледа на живо сблъсъка.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?