Следвайте ни

Георги Градев: Срамно е да поставят Костадинов срещу Бербатов

Емо има 300 000 евро дългове, тях ли ще плаща БФС

viber icon

Георги Градев е достатъчно популярно име във футболните среди. Бивш вратар, мениджър, сега преподава в Института по спортно право в Мадрид, работи в една от големите фирми за защита правата на спортисти и спортни клубове. Публикуваме мнението му във фейсбуск, заглавието е на редакцията.

 

Много ми се искаше да не използвам този профил за работа и да не коментирам клевети, тиражирани от долнопробни, жълти издания. 

Говорих днес с Венци, чийто клуб Славия представлявам вече повече от 10 год. Казах му, че нито Павел (б.а Колев), нито Тервел (б.а. Златев), от които треперят в БФС поради слуха, че ще се върнат там, което не е вярно засега, нито аз съм част от екипа на Бербатов.

Ние сме независими хора, които искат единствено нов правов ред в БФС и просперитет за българския футбол. Когато кандидатът ти за президент на БФС се казва Емил Костадинов, нямаш право да говориш за финансови злоупотреби въобще!

Ако Емил Костадинов спечели изборите, как ще се издържа като президент на БФС? Какво ще работи? Това е обществена, нещатна длъжност (поне беше такава преди да променят Устава преди 7 год.).

Ще взима заплата от БФС в размер на 20 000 лв., колкото взимаше предишния президент, ли? Нали частни съдебни изпълнители ще му запорират заплатата още на първия му работен ден заради дълговете му в размер на над €300 000! Защо ни е Костадинов на заплата в БФС? За да му погасяваме задълженията към трети лица ли? Срамно е името на Костадинов да се тиражира редом с това на Бербатов!

Боби, Емо и Данчо, отидете си с чест и достойнство като велики футболисти от славното американско лято. Не бъдете гробокопачите на българския футбол. Спрете да се излагате и да звъните по клубовете да не приемат оставката на Боби.

Боби, излез публично и кажи какви са ти намеренията за конгреса. Не се превръщайте в партизани. От вас зависи как ще ви запомнят хората, защото вие вече сте история. Само дето още не го знаете, но скоро ще го разберете!

Коментари (2)

Филан

Филан

28.04.2021 | 10:43

Много точно казано. Боби, Емил и Йордан си опетниха имената с действията си на ръководители, дано им дойде ума и поне на изпроводяк да покажат качествата, които ги направиха големи играчи.

Отговори
4 1
намръщенЪ

намръщенЪ

28.04.2021 | 10:42

Този вратар хич не беше известен, а щом е в екипа на овчекупелския нека не говори за морал и ценности. "Славия" е един от най-корумпираните и изродени отбори в Лигата

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?