Следвайте ни

Георги Дерменджиев: Да не изпадаме в еуфория!

viber icon

Селекционерът на България Георги Дерменджиев призова за сдържаност и работа по повод плейофите на Лигата на нациите. Националният отбор приема Унгария в 1/2-финал, а при успех нашите ще посрещнат победителя от Исландия - Румъния в опит да се класират на финалите на Евро 2020.
  
“Ще подходим много сериозно срещу Унгария. Насочваме се към мача и работим. Ние винаги трябва да сме доволни от съдбата. Няма добър, няма лош жребий. Не съм мислил с кого ще се паднем, нека не изпадаме е в еуфория”, заяви наставникът пред БНТ.
 
“На България се отваря такъв шанс, ще се опитаме да го оползотворим. Унгарците са във възход, играят добър футбол. Тепърва ще се запознаем с подробности. Ще се опитаме да се предпазим от еуфория. Не трябва да прегаряме, а да стъпим на земята и да разсъждаваме трезво”, каза специалистът.
 
“Когато отборът имаше 12 мача без победа, всичко беше настръхнало и имаме много голям негативизъм към момчетата. Сега, когато се появи някаква възможност, всички сме горе в облаците. Едва ли не сме се класирали на Европейско. Искам да бъдем много разумни и да караме стъпка по стъпка”, заяви Дерменджиев във видео на Team Bulgaria.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?