61

Гецата: В Ботев са се събрали физкултурници! Решението е връщане на Белия

Легендата на Ботев Пловдив, Марица и ЦСКА Георги Георгиев-Гецата изрази силно притеснение от загубите в първенството и отпадането в Лига на конференциите. Според бронзовия медалист от САЩ 94 канарчетата могат да излязат от кризата, ако треньорът Азрудин Валентич бъде сменен с Николай Киров (Белия), който в момента е свободен. 

„Всичко в Ботев Пловдив напоследък се върти около Азрудин Валентич. Това е важният въпрос, а не мачът с АПОЕЛ Никозия в Кипър. Този двубой няма да промени нищо. С физкултурниците, които са се събрали в отбора, европейските сблъсъци нямат никакво значение. Валентич и щабът му дори не са и сънували, че ще могат, и то благодарение на Ботев, а не на тях, да играят такива срещи. Валентич ще успее да вдигне отбора, когато аз запея в миланската Ла Скала, а аз съм освободен по музика от втори клас. С моя глас мога само нещо на Джо Кокър да изкарам. Валентич, ако е треньор, аз съм певец в миланската Ла Скала.

През пролетта Ботев извади много късмет, имаше много слаби отбори и се разчиташе само на домакинствата. Така се стигна до бронзовите медали. Работата я вършеше Тодор Неделев, но сега виждаме, че го няма и тимът страда. Заместникът му Току е много, много далеч. Не искам хората да остават с грешни впечатления – пожелавам успех на Ботев,  само заради Ботев. Защото съм ботевист и в червата… Но това не е Ботев Пловдив и ме боли.

Ако Азрудин Валентич имаше достойнство, трябваше отдавна да си е тръгнал. Единственото решение и спасение е връщане на Николай Киров-Белия. Той знае как да си направи отбор, който да побеждава“, завърши Георгиев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тошко го забравете поне до Нова Година

Тошко го забравете поне до Нова Година

29.07.2022 | 20:43

Тошко има сериозен проблем със здравето и не бива да бъде насилван да се върне на терена. По-добре да се помисли как да е се използва да бъде полезен извън терена. Белия ли, а защо не Жадното или Кокала? Справка: 15.05.2019.

Отговори
2 0
BULTRAS 1912

BULTRAS 1912

29.07.2022 | 10:36

Белия и Неделев за Ботев са както, слънцето и водата за всяко живо същество!!! Те дават живеца на любимия отбор.

Отговори
3 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?