Гецата: Битка за Тракия? Само в Коматево и Стара Загора е известна като такава

Бившият футболист на Ботев Пловдив Георги Георгиев-Гецата призова да се даде време и толерантност на треньора на жълто-черните Желко Петрович.

"Нужно му е време, минали са малко кръгове, за да оценяваме представянето на Желко Петрович. Сега може някой да каже, че ако не победи в Стара Загора, не става. Във футбола е така и след четири кръга не може да се даде някаква категорична оценка. Петрович има добра визитка, но е в нова обстановка. След първото завъртане ще видим. В битката за шестицата може да включим Ботев и Берое, но има и други отбори, като Локо Пловдив.

Ясно е, че на първите три места отново ще са Лудогорец, ЦСКА и Левски. Загубата от Царско село беше неочаквана. Но сега е едва шестият кръг на първенството и все още е рано да се каже какво ще става занапред. Има лек спад в Ботев след пораженията от Левски и Царско село.

Сега жълто-черните са на пет точки зад Локомотив Пловдив. Но ръководството трябва да се оправя с това. Не знам какво ще направят, с холандски ли, или китайски системи ще играят...", сподели Георгиев.

Той говори и за предстоящия мач срещу Берое: "Битката за Тракия ли? Тя е известна само в Стара Загора и Коматево като такава, но няма значение. Да, Берое спечели гостуването си на Левски, но какво му е толкова голямо геройството на старозагорци? Сега Ботев може да ги победи. В България всичко може да стане, мач с мач не си прилича. Няма фаворит. Жълто-черните играят успешно в Стара Загора, така че може двубоят да завърши и при равен резултат". 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Stoqn

Stoqn

19.08.2019 | 06:38

А защо тогава отписаха толкова бързо голмайстора на малтийското първенство на момчето защо на дават време?

Отговори
1 0
хахахха Прав е

хахахха Прав е

17.08.2019 | 10:27

Прав е-или Ботев ще паднат , или ще завършат равни. А относно "Битката за Тракия"-никой в Стара Загора и Коматево не говори за нея, но всички медии из София я определят като такава.

Отговори
0 1
Бивш

Бивш

17.08.2019 | 08:03

Прав е Гецата .В бг искаме чудеса за дни от новите играчи и треньори.Назначават ги и хората започват с хъс да работят.но има значение и от самите футболисти.90% от тях футболистите си играят своите виждания и каквото и да им говориш на разбира си играят своята игра.ДАЙТЕ МУ ВРЕМЕ.Ето в Локото .Колкото и да не е футболен Круши даде време на Бруно и заиграха добър футбол.

Отговори
3 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?