Следвайте ни

Гаврата с Левски няма край: Дават акциите на Гацо Бацов, Наско Ментата и Веселин Маринов

viber icon

Невероятна популярност набира днес гласуването във фейсбук страницата на Васил Божков на кой да бъдат дадени акциите на Левски. Засега води Наско Сираков, но десетки зевзеци не пропуснаха да добавят свои фаворити за собственик на сините.

Вероятно фенове на ЦСКА и други отбори не са пропуснали да се изгаврят с анкетата, която сама по себе си е поредната подигравка със столичния гранд.

Гласове за нов главен акционер на Левски получават Гацо Пацов, Тони Найка, Кондьо, Наско Ментата и Веселин Маринов. Колорит внасят още Божинката, Подлодиал Гилап  и Бил Гейтс.

Има предложения и за армейски фигури като Александър Томов - Лупи, Стойчо Младенов и Любо Пенев. Дори идеята ЦСКА да вземе Левски е в топ 5 на популярност.

Това е нова гавра след цирка с плика акции, които журналистът Сашо Диков занесе на премиера Бойко Бориов. Засега сините оцеляват с дарения на фенове, но без промяна на собствеността едва ли ще отърват фалит и съдбата на ЦСКА.

 

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Коментари (1)

1914

21.05.2020 | 19:01

Иво, ти си бил много отворен. Защо ви боли толкова? Че Левски е жив и ще остане жив ли? Че 1/2 година феновете издържат отбора въпреки различните им виждания за бъдещето? Че много публични личности, включително и от други отбори, помагат на синия тим? Да ти кажа ли, Иво, защо? Защото Левски е центърът на футбола в България, Левски е идеология, Левски е религия. Няма аналог у нас, а е сред малкото подобни клубове по света. Левски за своите 106 години е преживявал много - само 3 пъти е местен и започвал от нулата да изгражда свой стадион. Пращан е в пощите, обединяван е със "Спартак", насилствено му е сменяно името. Да не говоря за мнпго други неща, за директиви, за решения по целесъобразност и т.н. и т.н. Дори и след "демокрацията" и особено срещу отборите на истинската мафия. Да си спомним мача с Литекс в София (2:2).

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?