61

Гарет Бейл шокира с край на кариерата си само на 33 години

Бившата звезда на Реал Мадрид и Тотнъм Гарет Бейл сюрпризира световната футболна общественост като обяви, че прекратява футболната си кариера. Уелсецът написа дълъг пост в социалните мрежи, с който обяви решението си. За последно 33-годишният играч бе част от американския Лос Анджелис. 

"След внимателно обмисляне, обявявам незабавното си оттегляне от клубния и международния футбол. Чувствам се невероятно щастлив, че осъществих мечтата си да играя спорта, който обичам. Това наистина ми даде някои от най-добрите моменти в живота ми. Най-високият от върховете за 17 сезона, който ще бъде невъзможно да се възпроизведе, без значение какво ми предлага следващата глава.

От първото ми докосване в Саутхемптън до последното ми с ЛАФК и всичко между тях оформи клубна кариера, за която изпитвам огромна гордост и благодарност. Да играя и да съм капитан на моята страна 111 пъти наистина беше сбъдната мечта.
Да изкажа своята благодарност на всички, които изиграха своята роля по време на това пътуване, ми се струва невъзможно.

Чувствам се задължен на много хора, че ми помогнаха да променя живота си и да оформя кариерата си по начин, за който не можех да мечтая, когато за първи път започнах на 9 години.

Към предишните ми клубове, Саутхемптън, Тотнъм, Реал Мадрид и накрая ЛА ФК . Всички мои предишни мениджъри и треньори, персонал, съотборници, всички отдадени фенове, моите агенти, моите невероятни приятели и семейство, влиянието, което оказахте, е неизмеримо.

Моите родители и моята сестра, без вашата всеотдайност в онези ранни дни, без такава силна основа, нямаше да пиша това изявление точно сега, така че благодаря ви, че ме поставихте на този път и за вашата непоколебима подкрепа.

Жена ми и децата ми, вашата любов и подкрепа ми помагаха по пътя. Точно до мен за всички върхове и падения. Вие ме вдъхновявате да бъда по-добър и да ви карам да се гордеете.

И така, продължавам с очакване към следващия етап от живота си. Време на промяна и преход, възможност за ново приключение..", написа Бейл. 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

09.01.2023 | 18:07

ВСИЧКО има КРАЙ

Отговори
3 0

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?