Футболните босове на Албиона вече анулират сезоните

С решение на Футболната асоциация се прекратяват всички първенства в аматьорските дивизии под трите дивизии, които съставляват Националната лига - петото ниво на футбола на Острова. Всички резултати се анулират, като се води нулев сезон без изпадащи и влизащи в по-горните дивизии.
  
В женския футбол пък мярката е още по-крайна, като активни засега остават само шампионатите в най-горните две лиги - Чемпиъншип и Супер лийг.

Тези решения подсказват какво би се случило и с шампионата в Премиърлийг, ако кризата с коронавируса не бъде преодоляна скоро.

ФИФА има решение на казуса с договорите, които трябва да изтекат преди края на сезона
От ФА обявиха, че преразглеждат всички възможности, за да може турнирът за Купата на Англия при мъжете да се доиграе. В момента надпреварата е спряна на фазата на четвъртфиналите.
 
“Взетите решения са за доброто на самата игра - се казва в официалната позиция на ФА. - Винаги нашата основна задача в такова време е да гарантираме безопасността, благосъстоянието на клубове, играчи, персонал, официални лица, доброволци и привърженици.”
 

 На снимката: Феновете на Тамуърт няма да видят купата на Non League Premier (южна-централна) да акостира на стадиона им "The Lamb Ground"

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?