Следвайте ни

Футболисти на Ботев в турнира за Тоско

viber icon

Играчи от представителния отбор на Ботев ще се включат в турнира в памет на загиналия в началото на годината фен Тоско Бозаджийски. Надпреварата ще се състои на 5 септември (събота) между 9:00 и 17:00 часа в Младежки център (Гребна база - Пловдив). 32 са заявили участие, а освен тово ще има организирани редица съпътстващи мероприятия, най-интересните от които са планирани за периода от 12:30 до 14:30 часа.

За тогава е предвидено да се проведе официалното почитане на паметта на Тоско Бозаджийски, последвано от среща на най-малките бултраси с техните любимци от първия отбор на Ботев (Пловдив). Своето присъствие са потвърдили футболистите от представителния огтбор на "жълто-черните" Янко Георгиев, Виктор Генев, Славчо Шоколаров, Лъчезар Балтанов и Атанас Илиев, които ще раздават автографи на специално изготвени картички.

Подготвени са и множество подаръци и изненади за феновете, включително и две безплатни прожекции на филма "100 години Ботев Пловдив". Ще има и демонстрации на боен клуб Бултрас, състезания по канадска борба и дърпане на въже, а в 16:30 часа ще бъде награждаването на първите три отбора във футболния турнир. За тях също са подсигурени страхотни награди - всеки състезател от най-добрите три тима ще получи официалната тениска на Ботев с автографи от всички настоящи футболисти. Шампионите пък ще заслужат ваучер за фен магазина на обща стойност 600 лв, вторият тим - ваучер на стойност 300 лв, а третият - на стойност 180лв. Освен това абсолютно всички отбори ще получат специален плакет в памет на Тоско, а за състезателите са подготвени и допълнителни подаръци.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?