Футболист на Локо празнува 8 г. сватба под карантина

В необичайна обстановка празнува годишнина от сватбата си нападателят на Локомотив Пловдив Паоло Уртадо. Перуанският национал се обясни в любов на прелестната си съпруга Росита в социалните мрежи, а купонът бе отложен. Причина за това е, че Паоло бе диагностициран с коронавирус и съответно бе поставен под карантина.

Ел Кабалито (Жребчето), както е известен в родината си 30-годишният техничар, се обясни в любов на доня Росита от профила си в социалната мрежа. "Да, още един път и милион пъти. Честит 8 години брак, любов моя", написа Паоло на профила си в Инстаграм и показа снимка от сватбения си ден. Само за няколко часа семейство Уртадо събраха 7500 горещи пожелания за дълъг и щастлив семеен живот.

Паоло Уртадо бе привлечен в Локо през зимната пауза и за отрицателно време стана любимец на черно-бялата общност. Ексцентричният перуанец, който участва на Мондиал 2018 с отбора на родината си, взе в Пловдив както съпругата си Росита и сина си, така и гувернантката, която се грижи за уюта на наетия апартамент.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?