3906

Футболът оживява на твоя смарт телевизор с оферти от Vivacom

Подгответе се за предстоящите футболни събития с предложения от Vivacom, които гарантират пълноценно футболно преживяване. Телекомът предлага разнообразна селекция модели смарт телевизори с големина от 40 до 65 инча, Full HD резолюция, QLED и Crystal UHD технологии, елегантен дизайн и несравними функции. Те могат да бъдат закупени на страхотни цени, започващи от 9,98 лв. на месец на лизинг за период от 36 месеца без оскъпяване в сравнение с цената при еднократно плащане. Всеки смарт телевизор идва в комбинация с иновативната ТВ платформа EON, която дава лесен и бърз достъп до  спортна статистика в реално време с функцията EON Sports mode. 

В центъра на всяка футболна среща може да ви пренесат два отлични телевизора на Hisense. 40-инчовият модел е с Full HD резолюция и предоставя кристално чиста картина с богата гама от цветове и детайли. По-големият 50-инчов модел на Hisense с QLED технология осигурява невероятна яркост, контраст и реалистичност на цветовете. Двата телевизора се отличават с елегантен черен дизайн и удобната за използване интуитивна операционна система VIDAA.

Невероятна картина и супер функционалности ще получите и с двата премуим смарт телевизора на Samsung, които също попадат в селекцията – 55-инчовият Samsung QLED 4K и 65-инчовият Samsung Crystal UHD. И двата телевизора са с кристално качество на картината, за да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и предстоящите мачове с несравнима детайлност и реалистичност. За още по-голямо удобство телевизорите идват с предварително инсталирано приложение EON Smart TV App, през което можете да се възползвате от всички предимства на услугата.

Най-интересната функция за всички запалени почитатели на футбола е EON Sports mode – режим, с който получавате статистика за всяка среща независимо дали мачът е в реално време или е приключил. EON Sports mode се достъпва изключително лесно –чрез отделна икона (футболна топка) за всички екрани. По-любопитните футболни запалянковци могат да получат цялостна статистика за всеки мач – картони, точни и неточни удари, нарушения, тъчове, засади, смени, отбелязани голове. Дори ако сте пропуснали важни срещи, с EON TV можете да връщате ТВ съдържание до 7 дни назад и да си припомните най-интересните моменти от всеки мач.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?