Следвайте ни

Футболът даде още една жертва на COVID - само на 29 г.

viber icon

Още един млад футболист стана жертва на коронавирусът. COVID-19 уби 29-годишната Кумсал Джилдиз - спортен директор на женския Бурса Агакойспор, която само за няколко дни загуби битката за живота си.

Местният "Хюриет" съобщава, че починалата преди това е имала сърдечни проблеми, което е създало допълнителни условия за бързата й смърт. Футболната асоциация на Турция изказа съболезнованията си към близките й.

Припомняме, че заради вируса-убиец живота си загубиха легендарният президент на Реал (Мадрид) Лоренсо Санс, 37-годишният Андреа Микели от италианския Перголетезе, Кес Бакер – бивш бос на холандския Витес и бившият президент на Олимпик (Марсилия) Папе Диуф.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (2)

Нешо Тошков

02.04.2020 | 02:20

От статията не става ясно дали починалата жена е била футболист или спортен директор, а може би и двете ! Но си мисля, че това не е толкова важно - единственото важно е, че е починал още един човек и ми е мъчно за това ! Бог да я прости жената !

Отговори
6 0

Хжжж

02.04.2020 | 18:01

Бог да я прости жената!!!.... НО, тя не е умряла от КВ, а от сърдечните заболявания преди това!! Никой в цял свят не е умрял от този вирус без тежки предходни заболявания!!!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?