64

Фондация "Жълто и Черно" с любопитно предложение за име на базата в Коматево

„Фондация Жълто и Черно“ подема инициатива за преименуването на „Футболен комплекс Ботев 1912“. Публикуваме техния текст без редакторска намеса:


Уважаеми ботевисти,

120 години след рождението на легендарния Никола Щерев – Старика, „Фондация Жълто и Черно“ подема инициатива за преименуването на „Футболен комплекс Ботев 1912“, намиращ се в пловдивския квартал Коматево, на името на човека, основал детско-юношеската школа на клуба и успял да донесе на „Ботев“ и Пловдив първата шампионска титла на България по футбол.

Убедени сме, че е дошло времето да отдадем дължимото на Никола Щерев, като именно неговото име бъде тази мярка за вярност, отдаденост и любов към „Ботев“, която идните поколения ботевисти, имащи привилегията да израстват като личности и да се учат на футбол в клубната академия, трябва да се стремят да достигнат.

Вярваме, че с успешното реализиране на тази инициатива ще докажем на всички, че държим на историята си, като изпълним със съдържание съкровеното послание „Любов, предавана от поколение на поколение!“

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Чико

Чико

25.03.2023 | 21:01

Няма нормална страна в света в която футболни клубове да носят имена на НАЦИОНАЛНИ ОТБОРИ ... Неоспорим факт...

Отговори
0 0
Чиики

Чиики

25.03.2023 | 17:43

Абе Черното преобладава доста , но ххайде

Отговори
2 1

Анкета

Кой искате да е новият треньор на Ботев?