Следвайте ни

ФК Кронос с безплатни тренировки за деца

viber icon

Частната футболна школа Кронос Пд ще провежда безплатни тренировки за деца, родени 2011, 2012, 2013 и 2014 г. през целия месец юни. 

Заниманията ще се провеждат в комплекс Атрим Арена всеки вторник и четвъртък от 18:00 часа.

Тренировките ще започнат от 2 юни (вторник).

Целта на клуба е да подари на най-малките футболисти приятни емоции с помощта на треньорите от футболната академия.

ФК Кронос нашумя последните месеци със спечелените няколко силни детски турнира и подписания договор за сътрудничество с Цървена звезда и Левски София. 

Повече информация: на телефон 0897878973.

Коментари (1)

А сега де?

А сега де?

27.05.2020 | 17:51

Кронос е древногръцкият титан на мързела и лакомията. Римляните са го назовавали Сатурн. От мързел е убил баща си, и от мързел е допуснал синовете му Зевс, Посейдон и Хадес да го свали от власт... Отдавна е имало двойка богове – Уран и Гая. Те си родили множество деца, предимно титаните. Едно от тези деца бил Кронос. Той бил неблагодарен син и един ден, развратната му сестра, Рея му предложила да се омъжи за нея. Кронос се съгласил. След брачната нощ, той грабнал сърп докато Рея спяла, и отишъл и убил баща си. От тук нататък той станал владетеля на света и всички му се прекланяли Кронос до толковa го мързяло да отглежда деца, че всяко дето което Рея му раждала, той изяждал! Но на Рея и дотегналои скрила шестото детето. Това дете било Зевс. Когато Зевс пораснъл, отишъл на трапезата на Кронос и накарал баща си да повърне. Той повърнал всичките други рожби дето бил погълнал. След това Кронос бил свален от властта от своите синове и бил затворен в Тартара.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?