Следвайте ни

Фирма от Стара Загора спечели поръчката за Лаута, другите участници са отстранени

Рудин ООД ще строи стадион Локомотив, останалите три фирми са отстранени

viber icon

Фирма Рудин ООД със седалище Стара Загора спечели търга за основното обновяване на стадион Локомотив. В началото кандидатите бяха 4 компании - "ГБС - Пловдив" АД, "Артстрой" ООД, ДЗЗД "Спортклуб - Лаута" с водещ партньор "Некст Лоджистикс" ЕООД и "Рудин" ООД. 

До последния етап бе допусната само "Рудин" ООД, а останалите са отстранени, защото не са изпълнили всички изисквания.

Обществената поръчка е за "Проектиране и изпълнение на строителство, част от Общинската спортна инфраструктура - Стадион "Локомотив“ - град Пловдив“.

Ценовата оферта на "Рудин“ ООД е 9 986 846, 65 лева без ДДС, като строителството би трябвало да се извърши в рамките на 1080 дни. Финансирането ще е с помощта на отпуснатите от правителството 12 милиона лева с ДДС.

Фирма Рудин ООД се занимава предимно с индустриално строителство. Съдружници в нея са Живко Желев и Динко Динев с по 50 процента дялово участие. Компанията е създадена през 1990 година и на сайта си се представя като лидер в страна по машинен ремонт, изграждане на тръбопроводи. котли, носещи и стоманорешетъчни конструкции.Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (2)

Металург

Металург

19.11.2020 | 15:00

Тези 9 986 846 лева са ми ясни,ама онези 65 стотинки не мога да разбера точно за какво са.

Отговори
5 3
Стинката

Стинката

19.11.2020 | 15:49

За кадем....

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?